bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Website Tracking

Konfiguro faqen e uljes EARN.WORLD

Ne ju ofrojmë një faqe ulje të personalizuar (http://USERNAME.streakker.com) në 32 gjuhë me lidhjet tuaja të ftesës EARN.WORLD dhe të dhënat tuaja, si dhe materialin tjetër të marketingut. (USERNAME mund të zgjidhet lirisht)
Pagesa e konfigurimit një herë është: 69.00 EUR (Me TVSH) . Nuk ka kosto të mëtejshme.


Pasqyrë e faqes së uebsajtit/faqes së uljes EARN.WORLD
1. ZONE PUBLIKE (Hapet automatikisht në gjuhën e shfletuesit të klientit)


Vështrim i përgjithshëm
 • Gjithçka rreth Earn.World në një formë të qartë
Super portofol 3 në 1
 • Më shumë informacion rreth aksioneve, tregtimit të AI dhe Trading Infras
Tutoriale
 • Udhëzime (video dhe udhëzime hap pas hapi) se si të përdorni back office dhe portofolin, shpjegime të shërbimit Shifter dhe një seksion i detajuar FAQ.
Video
 • Videot aktuale të prezantimeve, stimujve, konkurseve, ngjarjeve me mundësinë e gjenerimit të lidhjeve video të personalizuara dhe faqeve të personalizuara të uljes për videot individuale
EARN.WORLD
 • Informacion rreth Earn World: Kompania, Suki Chen dhe ekipi, zyrat, lidhjet dhe prezantimi i biznesit
 
2. ZONA E BRENDSHME (qasja me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin nën artikullin e menysë "Faqja e uljes")


Ndrysho cilësimet
 • Ndryshimi dhe plotësimi i të dhënave personale (përfshirë lidhjet personale të mediave sociale).
 • Opsioni për të vendosur kontaktin përmes bisedës së drejtpërdrejtë në WhatsApp dhe/ose Telegram.
 • dhe një numër të linjës telefonike
 • Statistikat e trafikut të drejtpërdrejtë dhe numri i goditjeve në uebfaqe.
Marketingu
 • Modele të kartëvizitave të gatshme për printim
 • Banner
 • Lidhje me kanalet Telegram dhe uebinarë të drejtpërdrejtë
Trajnimi
 • Regjistrimet e seminareve, webinareve dhe kurseve të trajnimit. (Të gjitha regjistrimet mund të dërgohen në formë të personalizuar.)


2. ZONA E BRENDSHME (qasja me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin nën artikullin e menysë "Faqja e uljes")


Ndrysho cilësimet
 • Ndryshimi dhe plotësimi i të dhënave personale (përfshirë lidhjet personale të mediave sociale).
 • Opsioni për të vendosur kontaktin përmes bisedës së drejtpërdrejtë në WhatsApp dhe/ose Telegram.
 • dhe një numër të linjës telefonike
 • Statistikat e trafikut të drejtpërdrejtë dhe numri i goditjeve në uebfaqe.
Marketingu
 • Modele të kartëvizitave të gatshme për printim
 • Banner
 • Lidhje me kanalet Telegram dhe uebinarë të drejtpërdrejtë
Trajnimi
 • Regjistrimet e seminareve, webinareve dhe kurseve të trajnimit. (Të gjitha regjistrimet mund të dërgohen në formë të personalizuar.)

  Faqja e shembjes së shembjes  NJE URDHERPagesa e konfigurimit një herë është: 69.00 EUR (Me TVSH)
.Nuk ka kosto të mëtejshme. Thjesht plotësoni formularin, dërgojeni dhe më pas shkarkoni faturën si skedar PDF (nuk do të dërgohet asnjë faturë tjetër!)Futni lidhjen nga faqja juaj e regjistrimit në EARN.WORLD.
Thjesht futni pjesën e personalizuar në fund të lidhjes!
Faqja juaj e regjistrimit në EARN.WORLD
https://web.earn.world/auth/signup/ /

Zgjidhni një emër përdoruesi.
Emri i përdoruesit është gjithashtu pjesë e faqes tuaj të uljes (http://USERNAME.streakker.com).

Emri i përdoruesit *
E-mail *


Adresa e faturimit:

kompani

emër *
mbiemër *
rrugë *
Kodi postar *
qytet *
vend *
telefon *

Ju lutemi vini re:  Pas dorëzimit të formularit, mund ta shkarkoni faturën me informacionin e pagesës si PDF. Kjo mund të zgjasë disa sekonda. Nuk do të dërgohet asnjë faturë shtesë!
*) Këto fusha duhet të plotësohen.Shuma e faturës mund të paguhet me transfer bankar ose përmes PayPal. Ju lutemi sigurohuni që të shënoni numrin e faturës, përndryshe nuk mund të alokojmë shumën!
Pas marrjes së pagesës, faqja konfigurohet dhe blerësi merr një email me të dhënat e tij të hyrjes në zonën e brendshme. Ne informojmë me postë, sa më shpejt që mund ta përdorni faqen.
IS-R InternetServices-Reinders
Dipl. Ing. Bernd Reinders
telefon: +49 15782248200
E-mail: [email protected]
Skype: marion.reinders2