bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
EARN.WORLD - përvoja, vlerësim dhe rishikim. Staking, Trading and Participation in Krypto - Rishikimi, vlerësimi, testimi dhe përvoja për këtë biznes të mrekullueshëm të kriptomonedhës. Udhëzime për hyrje dhe regjistrim. Dëshmi nga përdoruesit e tjerë me këtë kompani - earn.world (Trading Infra, KI-Trading, AI-Trading)


vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht,
Përvoja me portofolin e decentralizuar të kriptove në fushën e aksioneve, tregtimit të AI dhe Trading Infra. Investitorit i ofrohen disa opsione për të fituar para me kriptomonedha. Ju mund të fitoni para dhe të gjeneroni të ardhura pasive për vetëm 100 dollarë.: Vendosja e kriptomonedhave më të njohura në super portofolin e decentralizuar Earn.World. Rishikoni, raportin e përvojës, tutorialin dhe vlerësimet mbi të bërit biznes në këtë treg miliardë dollarësh duke blerë Trading Infras. Trading-Bot, Wallet, Staking, Token Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Shqipëri, Earn.World - Info
Shtëpi - EARN.WORLD - përvoja, vlerësim dhe rishikim. Faqja e uljes STREAKK - EARN.WORLD - përvoja, vlerësim dhe rishikim.
Website Tracking


+++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  Earn.World ofron 3 mundësi fitimi:

Earn.World ofron 3 mundësi fitimi:

  1. Deri në 500% kthim përmes deri në 12% fitim tregtimi në muaj mbi çmimin e blerjes së licencave të tregtimit (Trading Infras). Trading Infras u kërkohet të marrin pjesë në tregtimin e AI në portofolin Earn.World (02).
  2. Tregtimi i automatizuar i AI i depozitave tuaja në Superportofolin Earn.World (3 - 7% fitim në muaj)
  3. Aksionet në Superportofolin Earn.World (deri në 17% shpërblime për aksione në vit)
Shkarkoni EARN.WORLD Super Portofolin01    Trading Infras [Zyra e pasme]

Për të marrë pjesë në tregtimin e AI në portofolin Earn.World, mund të blini licenca tregtare në zyrën e pasme (Trading Infras). Blerja e një Trading Infra ju jep të drejtën për një depozitë në tregtimin e AI të portofolit që arrin 10 herë më shumë se çmimi i blerjes së Infra.
Dhe tani gjeniu:

Kompania mund të disponojë të ardhurat nga Trading Infras vetëm pasi të keni marrë një kthim deri në 500% të çmimit të blerjes së Infra (në varësi të kategorisë së Infra).

Çmimi i blerjes fillimisht funksionon për ju në tregti derisa të arrihet kthimi përkatës përmes fitimeve të tregtimit. Fitimet e tregtimit të Infras deklarohen deri në 12% në muaj dhe ju paguhen çdo ditë në zyrën e pasme.
Mund ta përdorni në çdo kohë (bleni Infras shtesë, pagesë në një llogari të jashtme ose depozitë direkte në tregtimin e AI të portofolit Earn.World).PROFESSIONAL Infra
Earn.World - PROFESSIONAL Trading Infrara
Earn.World - PROFESSIONAL Trading Infrara
PREMIUM Infra
Earn.World - ADVANCED Trading Infrara
Earn.World - ADVANCED Trading Infrara
ADVANCED Infra
STREAKK Earn.World - ADVANCED Trading Infrara
STREAKK Earn.World - ADVANCED Trading Infrara


Mund të blini vetëm Trading Infras (licencë tregtare për tregtimin e AI në portofolin Earn.World) në zyrën tuaj të pasme. Kthimi (350%, 400% ose 500%) gjithashtu paguhet atje çdo ditë (deri në 12% mujore). Mund të blini një ose më shumë Infras dhe të fitoni para edhe pa përdorur tregtimin e AI të portofolit.


 Këshillë: Blini Trading Infras dhe merrni deri në 12% në muaj deri në një maksimum prej 500% si "kthim" (e disponueshme çdo ditë). 02    Tregtimi i AI [Portofoli]

EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK. Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit.

Është një bot shumë i avancuar i Tregtisë së AI i krijuar në bashkëpunim me ekspertë të industrisë.
Earn.World AI Bot përdor algoritme të sofistikuara për të analizuar kushtet e tregut dhe për të marrë vendime tregtare duke marrë parasysh strategjitë dhe parametrat e paracaktuara të provuara dhe të testuara.
Earn.World Bot analizon tregues të ndryshëm, grafikët, të dhënat historike dhe modelet përpara se të kryejë një tregti.Boti Earn.World është i lidhur me shkëmbimet më të mira të kriptomonedhave njëkohësisht, duke lejuar diversifikimin dhe duke përfituar nga diferencat e çmimeve nëpër platforma.
Boti Earn.World është krijuar në bashkëpunim me ekspertët kryesorë të industrisë me një rekord të provuar të gjenerimit të fitimeve.
 


Fitimi i specifikuar është 4 - 7% në muaj dhe shtohet në llogarinë tuaj tregtare në kohë reale.

  • Tregtimi me inteligjencën artificiale (AI): bot tregtar i AI i teknologjisë më të fundit, i monitoruar nga ekspertiza njerëzore.
  • Çdokush mund ta bëjë këtë: trajtim i lehtë. Ekzistojnë vetëm veçori "Depozita" dhe "Tërheqje". Depozitat e bëra janë tashmë në proces tregtimi brenda 30 minutave.
  • Kontabiliteti në kohë reale: Fitimet e tregtimit kreditohen në kohë reale.
  • Gjithmonë i disponueshëm: Vëllimi i tregtimit mund të tërhiqet në çdo kohë. Pagesat do të bëhen në USDT brenda 24 orëve. Tarifa e tërheqjes është 2% e shumës së tërheqjes, por të paktën 10 dollarë.
  • Kufijtë e depozitave: Shuma e depozitave tuaja është e kufizuar në 10 herë (10X) çmimi i blerjes së Trading Infra. Me një ADVANCED Infra prej 1000 dollarësh, shuma maksimale e mundshme e depozitës është 10000 dollarë. Shuma e depozitave maksimale mund të rritet në çdo kohë duke blerë Trading Infras shtesë.
  • Transparenca: Earn.World është kompania e parë që dokumenton të dhënat e saj tregtare në blockchain (zinxhiri Streakk). Publikohet gjithashtu një raport mujor i tregtimit.
Për të marrë pjesë në Earn.World, ju duhet të paktën një ADVANCED Trading Infra prej 100 dollarësh, të cilën mund ta blini në zyrën e pasme. Për ta bërë këtë, fillimisht regjistrohuni në Earn.World.


Nëse dëshironi të bëni depozitat tuaja në bot AI, duhet të përdorni funksionin e depozitimit në portofol nën seksionin "TRADE". Depozita totale e lejuar varet nga vlera e blerjes së Rading Infras tuaj (maksimumi 10X vlera e blerjes së Infras). Fitimi nga depozitat tuaja (afërsisht 3-7% në muaj) kreditohet në portofolin tuaj në portofolin tuaj çdo ditë.


 Këshillë: Tregtim i automatizuar i AI në Earn.World me fitime 3 - 7% në muaj me opsione depozitimi dhe tërheqjeje në çdo kohë. 03   Aksioni [Portofoli]

Pasi të keni transferuar asetet në aplikacionin e portofolit, mund të filloni të vendosni (të fitoni interes) në kriptovalutat tuaja.

 Këshillë: Blini Trading Infra dhe gjeneroni deri në 8% shpërblime më të larta në portofolin Earn.World. Delegimi dhe heqja e aseteve tuaja në çdo kohë (staking jo-kujdestar). 


Programi i filialeve

.... dhe ata që flasin me të tjerët për mundësitë fantastike të EARN.WORLD do të marrin bonuse shtesë për blerjen e Trading Infras nga pjesëmarrësit e tjerë.
• Nga plani Unilevel, 50% paguhet në 20 nivele. Secili nga rekomandimet tuaja të drejtpërdrejta që blejnë një Trading Infra zhbllokojnë përgjithmonë një nivel tjetër për ju.Me bonusin e nivelit, ju jo vetëm që merrni pjesë në blerjet e Trading Infras, por edhe në fitimet tregtare të partnerëve të ekipit tuaj mbi 20 nivele!• Rank Royalty Bonus (gjithsej 10 milionë dollarë) paguhet në katër këste mujore sa herë që arrihet një nivel karriere (vëllimi total i akumuluar i ekipit). Nëse arrihet një nivel, qarkullimi nuk fshihet, por vazhdon të grumbullohet pa afat. Për çdo ndeshje, maksimumi 40% e volumit kualifikues të rangut përkatës merret parasysh për të përcaktuar vëllimin e grumbulluar përkatës të ekipit.


• Bonusi i tretë është "Global Lifetime Pool". Me këtë bonus, STREAKK lejon partnerët aktivë të marrin pjesë në shitjet totale mujore të kompanisë. Ofrohet një grup mujor prej 15% të shitjeve totale.Bonuset nga programi i filialeve rezervohen direkt në USDT (Tether) në zyrën tuaj të pasme. Mund ta transferoni gjendjen e llogarisë tuaj USDT në një portofol tjetër USDT çdo ditë, ose mund të blini një tjetër Trading Infras ose ta dërgoni në portofolin tuaj Earn.World dhe të mblidhni shpërblimet e shtuara të aksioneve (efekti i përbërjes). Shuma minimale e tërheqjes është 50 dollarë.EARN.WORLD - përvoja, vlerësim dhe rishikim. - Kriptomonedhat nuk duhet thjesht të qëndrojnë boshe në portofolin tuaj, ato duhet të punojnë për ju. Rritni kriptomat tuaja pa hequr dorë nga çelësat tuaj privatë. Këtu do të gjeni një vlerësim, përvoja dhe një përmbledhje. Biznesi është me reputacion dhe i ligjshëm. Depozitat dhe tërheqjet janë të mundshme në çdo kohë.


Earn World -shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,

Ngjarje dhe promovime


EARN WORLD

Ngjarje dhe promovime
 

Promovimi "SPIN AND WIN".
11.06.2024 - 13.06.2024

Promovimi "FORTUNE DEVELOP".
  përfunduar 
01.06.2024 - 05.06.2024

Promovimi "HAPPY BOXES".
  përfunduar 
25.05.2024 - 10.06.2024

Promovimi "TICKET TO BALI".
  përfunduar 
22.05.2024 - 31.05.2024

Promovimi "POWER CASHBACK".
  përfunduar 
07.05.2024 - 10.05.2024

Promovimi "MONEY MAGNET".
  përfunduar 
01.05.2024 - 10.05.2024

Promovimi "PIGGY BANK".
  përfunduar 
28,04.2024 - 30.04.2024

Promovimi "BALI BLISS".
18.04.2024 - 20.06.2024

Promovimi "Deposit and Win".
  përfunduar 
18.04.2024 - 25.04.2024

Roadshow 24 - Slovenia
  përfunduar 
20.04.2024

Promovimi "EASTER EGG INFRA".
  përfunduar 
22.03.2024 - 31.03.2024

Promovimi "TECH OASIS".
  përfunduar 
15.03.2024 - 10.04.2024


EARNWORLD, We earn from (earn.world, Super Wallet, Earn World) :Earn.World është plotësuesi ideal i mundësive ekzistuese të biznesit: biznesi i kriptove. Përvoja, dëshmi, mësime dhe rishikime rreth një modeli të zgjuar biznesi. - Një rishikim, përvojë, informacion dhe test konsumatori. Aksioni i decentralizuar është bërë i mundur këtu. Regjistrohuni falas dhe shkarkoni aplikacionin Earn.World direkt nga paneli i kontrollit. : EARN.WORLD - përvoja, vlerësim dhe rishikim. !


shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
/ Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english, Sa serioze është e gjithë kjo në Earn.World? Përvojat, vlerësimi, testimi, rishikimi dhe informacioni rreth këtij projekti kripto (Tregtia AI, Trading Infra, staking).