bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
EARN.WORLD - pagesa - Tutoriale Staking, Trading and Participation in Krypto - Si të tërhiqni argumentet USDT ose STKK - earn.world (Trading Infra, KI-Trading, AI-Trading)


vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht,
Vendosni shumën e pagesës dhe adresën e marrësit në të cilën duhet të transferohet shuma.: Shuma minimale e tërheqjes është 50 dollarë dhe ka një tarifë tërheqjeje prej 10 dollarësh. Trading-Bot, Wallet, Staking, Token Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Shqipëri, Earn.World - Info
Shtëpi - EARN.WORLD - pagesa - Tutoriale Faqja e uljes STREAKK - EARN.WORLD - pagesa - Tutoriale
Website Tracking


+++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  Pagesa

Pagesa e kredisë që rezulton nga pagesat e bonusit nga programi i filialeve si dhe pagesa e fitimeve (kthimi) nga blerja e Trading Infras

Në zyrën tuaj të pasme do të shihni dy llogari me bilanc të disponueshëm USDT [Available eUSD] dhe [Available Profit] • Ofrohet USDT [Available eUSD] (llogaria e depozitës dhe llogaria e tërheqjes)
  Llogari për të blerë Trading Infras. Kjo llogari përdoret gjithashtu për pagesën e kredive që rezultojnë nga pagesat e bonusit të planit të marketingut dhe pjesëmarrja në fitimet e partnerëve të ekipit në Earn.World.
 • Bilanci i disponueshëm USDT nga fitimet nga Trading Infras [Available Profit] (llogaria e tërheqjes)
  Llogaria e pagesës për fitimet (kthimet) të krijuara duke blerë Trading Infras (deri në 12% mujore). Shlyerja e fitimeve nga depozitimi juaj në Earn.World (3 - 7% në muaj) nuk bëhet këtu në zyrën e pasme, por më tepër nëpërmjet funksionit përkatës në super portofolin.
 • 20% e fitimeve nga Trading Infras e blera do të rezervohen në portofolin pas blerjes [Rebuy Wallet].
  Kur blini një Trading Infra, stoku nga Rebuy Wallet mund të përdoret më pas (maksimumi 20% e çmimit të blerjes së Trading Infra-së së re nga Rebuy Wallet).
Në këtë shembull, 50 dollarë do të tërhiqen nga balanca e USDT [Available eUSD]. • Zgjidhni "Pagesa" [Payout] nga menyja
 • Klikoni në "Kërkesë" [Request]
 • Do të hapet një ekran i ri. Aty zgjidhni bilancin nga i cili dëshironi të paguani ([Available eUSD]).
 • Klikoni në butonin "Tjetër" [NEXT]
 • Klikoni në butonin "Tjetër" [NEXT]
 • Gjithashtu, tërheqjet USDT nga zyra e pasme e Streakk mund të transferohen direkt në portofol në Earn.World - pa asnjë tarifë.


Në maskën hyrëse tjetër, shkruani shumën që duhet paguar dhe adresën në të cilën duhet të transferohet shuma. • Futni shumën e pagesës në USD
 • Fut adresën e depozitës USDT-BEP20 të marrësit
 • Klikoni në butonin "Tjetër" [NEXT]
SHËNIM i rëndësishëm: Kur paguani USDT, një adresë USDT-BEP20 (BNB Smart Chain / BSC) duhet të specifikohet si adresa e marrësit. Nëse USDT dërgohet në rrjetin e gabuar, p.sh. kur përdorni rrjetin ERC20 të Ethereum ose rrjetin TRC20 të Tron, mund të çojë në humbjen e aseteve tuaja!


Në hapin e fundit ju duhet të verifikoni veten. • Kërkoni një kod verifikimi me email. Për ta bërë këtë, klikoni në butonin "Dërgo kodin" [SEND CODE]
 • Një kod do të dërgohet në adresën e emailit që keni dhënë, të cilin duhet ta vendosni këtu
 • Fut kodin Google 2FA Authenticator
 • Me butonin "Konfirmo" [CONFIRM] kryeni pagesën dhe shuma e kërkuar transferohet në adresën e specifikuar
 • Këtu mund të shihni historikun [History] të transaksioneve tuaja të tërheqjes


SHËNIM i rëndësishëm: Për çdo tërheqje do të paguhet një tarifë prej 10 dollarë, e cila do të zbritet nga shuma që do të tërhiqet. Shuma minimale e tërheqjes është 50 dollarë. Tërheqjet e USDT bëhen brenda 24 orëve.

EARN.WORLD - pagesa - Tutoriale - Hapet një ekran i ri. Aty zgjidhni se cilin bilanc dëshironi të paguani ([Available eUSD] ose [Available Profit]).


Earn World -shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,

EARNWORLD, We earn from (earn.world, Super Wallet, Earn World) :Kur paguani USDT, një adresë USDT-BEP20 (BNB Smart Chain / BSC) duhet të specifikohet si adresa e marrësit. - Një tutorial / udhëzues për të arkëtuar fitimet, kthimet dhe bonuset tuaja. : EARN.WORLD - pagesa - Tutoriale !


shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
/ Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english, Llogari për të blerë Trading Infras. Kjo llogari përdoret gjithashtu për pagesën e kredive që rezultojnë nga pagesat e bonusit të planit të marketingut dhe pjesëmarrja në fitimet e partnerëve të ekipit në Earn.World.